CT HUB

CT HUB, Singapore

Architecture • Lighting

CT-Hub is an 11-storey building housing two floors of retail space, and nine floors of light industrial offices and production facilities - ideally located at the junction of Kallang Avenue and Kallang Bahru.

The building’s massing is conceived as a ‘jewel box’, with forms and patterns embossed and carved out to create courtyards, gardens and terraces. The facade constitutes a complex lattice pattern, combining straight and 20-degree angled lines drawn from digital LED displays.

By night, these recesses glow, while LED accents highlight the facade’s lattice pattern

Image of CT HUB, Singapore
Image of CT HUB, Singapore
Image of CT HUB, Singapore
Image of CT HUB, Singapore
Image of CT HUB, Singapore
  • Client

    Chiu Teng @ Kallang Pte Ltd
  • Typology

    Commerce
  • Key Principals

  • Completion

    2013

Stay in touch with us.