Project | ONG&ONG

THE CREEK @ BUKIT, Singapore

Architecture • Landscape

Ensconced within the heart of nature along Toh Tuck Road, The Creek @ Bukit forms the gateway to verdant landscapes and natural attractions while ensuring excellent connections to all urban conveniences. Where tranquillity underlines the 5-storey precinct, the nearby greenery proves worthwhile for nature enthusiasts alike.

Characterised by lush greenery and blue waterways, the property contains a series of stylish five-storey residential towers that house an eclectic collection of modern homes. The Creek @ Bukit also offers an impressive array of amenities and facilities for residents to enjoy. From landscaped gardens, water walls and ponds, to a 50m lap pool, gymnasium and themed outdoor pavilions, each fully geared towards immersing residents in the tranquil heart of nature.