MINDS

This project was essentially to unify the special needs school with the development centre, ensuring that students could experience a realistic work environment while learning useful life skills.

The building comprises of four storeys, with one entrance for the school and another for the development centre respectively. The bright colours employed served to liven up the school while also staying true to their corporate colours.

Spaces are linked with landscape courtyards and open terraces/gardens for visual relief and natural ventilation. The structure is also orientated in a North-South direction to minimise direct light and heat transmission from the sun.

  • Team Member
  • Dr. Goh Chong Chia
  • Structural & Civil
  • CPG Corporation
  • Mechanical & Electrical
  • Jurong Consultants
  • Quantity Surveyor
  • JIA Quantity Surveyors & Project Managers Pte Ltd
  • Main Contractor
  • Guan Ho Construction Co. Pte Ltd
  • Completion
  • 2010
  • Country
  • Singapore
click image to enlarge
<< back